OM KRAFTDYR

Albyrose

 

 

Denne siden

min representerer retning

Sør i

mitt medisinhjul

Om Kraftdyr

 

 

Et kraftdyr er en skapning som har et formål og et uttrykk fra den kreative kilden, som kan springe, kravle, svømme eller fly. Det finnes 4 former for kraft.

 

***************

1. Kraft som er energi givende styrke

 

2. Kraft som er en makt og har kontroll over alt som den blir brukt til.

 

3. Kraft som er evnen eller ferdigheten til å utføre et arbeide med.

 

4. Kraft som man kan bruke som autoritet.

 

Så et kraftdyr hører under gruppen for energi givende styrke. Det har et energi mønster som stilles de evner til rådighet som er karakteristisk for dyret. Ved å få forbindelse med dette dyret på et indre åndelig plan kan man forbinde seg med de egenskaper som dette dyret har. Vi har alle sammen kraftdyr som vi kan få hjelp av. Vi kan også miste et kraftdyr ved sykdom, følelsemessige traumer, mentalt press eller ved misbruk av dens kraft. Vi kan også oppleve at andre stjeler våres kraftdyr. Et kraftdyr øker den fysiske og emosjonelle energien og den mentale og spirituelle oppmerksomheten våres. Så vi blir mer vibrerende og fungerer mer harmonisk. Et kraftdyr hjelper oss også fra å bli påvirket av mentale, følelsemessige eller fysiske infeksjoner og sykdommer.

 

 

Et kraftdyr er et middel til kommunikasjon med deler av deg selv som du ikke kjenner, er redd for å ha kontakt med eller er svake i deg. Et kraft dyr er annerledes en de andre dyrene, det ser ut som et energidyr.

 

************************

 

Hvordan kan kraftdyret hjelpe deg:

 

1. Ved å gi deg energi, kraft, styrke og entusiasme til å håndtere en krevende situasjon, som du står overfor – Som et jobbintervju, et viktig møte.

 

2. Ved å gi deg ideer til et bestemt prosjekt som du er i gang med. Eller finne løsninger for deg der du er i vanskelige situasjoner, eller ting du bekymre deg for.

 

3. Ved å hjelpe deg til å bekjempe forstyrrelser eller øke din motstand i din kropp.

 

4. Ved å kunne beskytte mentalt og fysisk når du føler at du trenger det.

 

Ved å hjelpe deg til å omgås andre mennesker.

 

********************

Noen eksempler på viktige egenskaper et kraftdyr kan ha:

 

Løvens viktigste egenskap er at den har styrke og utholdenhet. Ørnens viktigste egenskap er at den ser langt og har overblikket. Beverens viktigste egenskap er han er konstruktiv og flittig. Skilpaddens viktigste egenskaper er at den har god tid, å er tålmodig og utholdene. Slangens viktigste egenskap er å kunne forvandle seg, den kaster sitt skinn.

 

*******************************

**********

 

PÅ min nye lysvei