RENGJØRING AV CHAKRAENE

Albyrose

 

 

Denne siden

min representerer retning

Sør i

mitt medisinhjul

Rengjøring av Chakraene

 

***********************

Vi vil her jobbe med å få opp de blokkeringene som sitter i chakraen og auraen våres. Disse som har satt seg fast i oss av forskjellige grunner. I hverdagen stress og mas, følelsemessig, tankemessig og det genetiske arvemassen som vi har med oss. Hvis vi lar stress og spenninger få bygget seg opp i kroppen våres over tid, vil våres chakraer bli hindret i fra å fungere optimalt. Og vi får da til slutt et helseproblem som kan være alt fra depresjoner til kreft.

 

********************

Når vi nå skal rense våres chakraer må vi bruke intuisjonen våres og stole på det som vi får inn. Vi kan enten bare bruke hendene våres eller noen hjelpemidler. Som hjelpe midler kan vi bruke aura og chakra renseren. Vi kan også i tillegg bruke en krystall for å forsterke det.

*********************

 

Begynn med det chakraet eller auraen som du føler trenger det mest. Spray deg i begge hendene og på de plasser som du føler trenger det. Det kan være på chakraene eller i aura lagene. Begynn med å dra energien ut fra dette chakraet eller stryk over og nedover auren din. Bruk henderne dine flittig mens du jobber.

****************************

 

Hvis du i tilllegg bruker en krystall, holder du den i den butte enden og lar den spisse enden være fremme. Vi bruker den spisse enden til å gre gjennom chakraet. Se for deg at du tar den energien som er stagnert og er i blokkering ut fra chakraet og legger den i en energi beholder eller sender det rett opp igjennom din lyskanal. Husk å rense krystallen etter bruk.

*******************

 

**********