FARGENE I AURAEN

Albyrose

 

 

Denne siden

min representerer retning

Sør i

mitt medisinhjul

Fargene i auraen

 

Fargene i auraen!

*******************

 

Rød; Dette er en svært livfull aurafarge. Den indikerer at personen er initiativrik, dynamisk og konkuranselysten. Det er en som ønsker å være først i alt og man gjør og som liker å være nyskapende. Man er den fødte lederen og misliker sterkt å måtte følge i andres fotspor. Man liker å være aktiv og har sterke føleser om det meste. Man kaster seg hodestupende ut i livet og står ikke på sidelinjen. Klar rød indikerer en person som elsker livet. Grumsete eller matt indikerer sinne og bitterhet.

 

**********

Orange; Den er en vidundelig varm og energigivende farge. En person som har klar oransje som dominerer fargen i auraen er positiv og selvsikker. Vedkommende skrider gjennom tilværelsen, trygg i vissheten om at alt kommer til å gå bra for henne. Hun overvinner alltid problemer og lærer noe av dem. Hun er flink til å omgås andre for hun har en varme og entusiasme som får frem det beste i dem. Skarp oransje tyder på en person som er skarp og egoistisk. Grumsete, skitten oransje finner vi hos personer som er bitre og nærtagende.

 

*******************

Gul; Personer som har en klar gul aura lever mye av tiden i sitt eget hodet og tenker gjennom det meste. Man kan være intellektuell, men ikke nødvendigvis og man trives helt sikkert med å bruke hodet til å bryne seg på ideer og konsepter. Man er underholdende og sosial og har derfor behov for å være sammen med andre. Dette er ikke en person som trives for lenge i eget selskap. Man har behov for å kaste ideer frem og tilbake med andre. Syregult indikerer en person som har svært forutinntatte meninger og tror at hun alltid har rett. Tåkete gul indikerer at det er en person som ikke alltid sier sannheten.

**************************

 

Grønn: En klar vårgrønn aura indikerer en person som er vennlig og hengiven og som instinktivt ønsker å skape harmoni i samvær med andre. Til tider kan det føre til at man blir for ivrig etter å behage, ganske enkelt fordi man vil at alle skal ha det bra. Man liker å være omgitt av natur og har behov for å stå i forbindelse med naturen for å holde seg frisk. Denne personen kan ha spesielt slektskap med dyr og stor evne til å forstå dem. Man har også naturlig healingsevner og kan komme til å utøve en eller annen form for healing. Skarp grønn indikerer en person som er sta og misliker forandring. Mørk skittengrønn finner vi hos personer som er misunnelig og havesyk.

************************

 

Rosa: Rosa som dominerende farge i auraen forteller om en person som er instinktivt snill, hjelpsom og hengiven. Han er spesielt glad i barn og dyr og er dels tiltrukket av dem på grunn av deres uskyld og sårbarhet. Denne personen er en naturlig fredsskaper og liker ikke å komme på kanten med andre. Han må imidlertid passer seg så han ikke gir for mye av seg selv, noe som har skjedd hvis auraen har en blek, utvasket rosafarge. Hard rosafarge forteller at det er en person som lar seg lede av sine følelser og som kan være sentimental.

 

*********************

Blå; Blå tilhører en person som er idealistisk og som har sterke meninger om rett og galt. Man gjør sitt beste for å etterleve disse reglene, selv om det skulle innebære at andre tilsynelatende gjør det bedre i livet. Det betyr ingenting for henne, for hun vet at hun lever sitt liv i henhold til egne etiske regler. Man søker også åndelig viten, selv om man ikke viser det for mye utad. Man praktiserer kanskje en eller annen form for healing. Hvis auraen har en dyp , rik blåfarge, betyr det at man har funnet sin rette vei i livet og at man lever ut sitt livs hensikt. Mørk skittenblå indikerer en person som er konservativ og redd for forandringer.

**************

*******************

*********************