Å LESE AURAEN

Albyrose

 

 

Denne siden

min representerer retning

Sør i

mitt medisinhjul

Å lese Auraen

 

Å lese auraen

********************

Det er ganske enkelt å lese auraen, men det tar tid å mestre ferdigheten og å tolke det du ser.

****************

 

Det meste får du i symboler, som du må lære deg å tolke. Det meste kommer frem fra de mentale og emosjonelle lagene i auraen. Farger forteller mye om den mentale, den følelsemessige og den fysiske tilstanden. Klare og strålende farger gir positive signaler til oss. Mens mørke, grumsete farger indikere på at noe er galt.

 

********************

 

Det beste er å jobbe systematisk. Begynn med hodet og gå så nedover kroppen.

 

Se på formen, hva er den?

 

Nedtrykket områder? (Over kronechakraet betyr det mentalt nedtrykt, behandl det med å lokke frem de nedsunkne delen av auraen)

 

 

Skjev aura? (Betyr; Forsiktighet, frykt, stoler ikke på andre, behand den med å gjøre den smale delen av auraen bredere og trekk inn den største delen)

 

 

Auraen stanser ved knærne? ( ikke jordet, frykt, mangler forbindelse med omgivelsene, Behandl; trekk auraen ned under føtter, bruk jordings øvelse)

 

 

Taggete kanter på auraen? ( Mangel på grenser, fysisk skade i kroppen, Behandl, glatt ut de taggete kantene. Gre ut de aktuelle chakraen)

 

 

Skade på auraens form?

 

 

Her fjerner du blokkeringer med henderne og trekker den forsiktig ut av auraen og forsegl tomrommet med et gyllent lys. Du kan også bruke en krystall for å hjelpe på.

 

 

Rift i auraen? ( energi som lekker ut, har misbrukt alkohol og andre rusmidlet og piller. Behandl med å avgift gjennom jording, repare auraen med hendene)

 

 

Hull? ( Energi som lekker ut, dårlig helse, skade på chakraene, Behandle; hvile, reparer ved å gre dem ut)

 

 

Faste former i auraen? ( Energiblokkeringer, inngrodde vaner, mangler fleksibilitet, bastante tankeformer, problemer i personlige forhold, behandling; sjekk fargen på blokkering for informasjon om emosjoner som har sammenheng med dem, bruk hendene og fjern dem)

 

 

Temperaturforskjeller?

 

 

Varmt område? ( trenger healing og det er et fysisk problem, behand; gre det chakraet som det tilhører, glatt over det varme området med henderne, dekk det med et gyldent lys)

 

 

Kalde områder? (Trenger healing og det er en del av auraen som er avstengt og forsømt, problemer i personlige forhold, Behandl; kutt av energien, rens ut stagnerte energier fra det kalde området, bruk et gylden lys over)

 

 

*******************************

**************

*******************

*********************